hirdetés
hirdetés

Egyszerhasználatossal a koronavírus ellen

A koronavírus már hazánkban is megjelent. Egymást érik az elővigyázatosságra intő intézkedések. Az Operatív Törzs a higiéniai előírások szigorú betartását kéri.

hirdetés

A vendéglátóipar fokozott figyelmet kap, hiszen az éttermek kiemelt közösségi helységek, valamint számos intézmény élelmezését is a munkahelyi étkeztetés biztosítja. Az Indepack Kft. kiemelt fontossággal kezeli a vendéglátóipari helyek eszközellátását.

Bár itthon erre még nem hívják fel a figyelmet, külföldi szaklapok azonban hangsúlyozzák az egyszer használatos vendéglátóipari csomagoló eszközök használatát (cikk). A többször használatos edények a szigorú mosogatás ellenére sem garantálnak 100%-os védelmet.

Az egyszer használatos vendéglátóipari csomagolóeszközöket forgalmazó Indepack Kft. folyamatosan szolgálja ki partnereit és biztosítja az éttermi csomagoláshoz szükséges eszközöket. De mit tegyen az étterem?

A Washington Post cikke szerint a éttermeknek kiemelt figyelmet kell fordítaniuk a tisztaságra higiéniára: a terítők, éttermi textíliák mosására, fertőtlenítő szerek fokozott használatára, valamint a tálcák, asztalok, székek időszakos fertőtlenítésére. Felhívják a figyelmet a gyakran érintett felületek, mint kilincsek, érintőképernyős rendelőfelületek, mosdók gyakori fertőtlenítő tisztítására.

A gondos óvintézkedések között természetesen az élelmiszerek csomagolása is előtérbe kerül. Az egyszer használatos eszközök teljes biztonságot jelentenek, készüljenek akár műanyagból, akár növényi alapanyagból (kukoricakeményítő – PLA, cukornád, papír).

(forrás: Store Insider)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél