hirdetés
hirdetés

Folyamatos a gyártás a Gyulahúsnál

A magyar élelmiszergyártók is megfeszített munkával igyekeznek helytállni a kialakult helyzetben, a Gyulahúsnál sincs ez másképp. Mint ahogy Gila Évától, a Gyulahús Kft. marketing managerétől megtudtuk, a húsipari vállalat termelése folyamatos, nincs fennakadás sem az alapanyag, sem a csomagolóanyagok beszerzésében.

hirdetés

A marketing manager megerősítette, hogy a gyártás során eddig is betartottak minden higiéniai előírást, a koronavírus okozta kritikus helyzetben azonban még fokozottabban és szigorúbban ellenőrzik azok követését, a kollégáikat erre nem is kell figyelmeztetni. A folyamatos áruellátással kapcsolatban a marketing manager megjegyezte: „Aggodalomra semmi ok, továbbra is gyártjuk a teljes termékszortimentünket, amely közel 100 féle terméket jelent – szárazárut, májast, felvágottakat, virsli, párizsit egyaránt.

Az élet nem áll meg, már legyártottuk a húsvéti füstölt árut, folyamatos a kiszállításuk, illetve elindult a grillkolbászok gyártása is, már van rá megrendelésünk, rövidesen boltokba kerül.

Hasznos tipp

Figyeljük a hűtőben lévő termékek lejárati idejét! Ha már unjuk a hideg szendvicseket, pár ötlet, hogyan lehet feldobni a vacsorát, pláne, ha lejáratközeli a készítmény. Csíkokra vagy kockára vágjuk a szeletelteket, olajon/zsiradékon picit megfuttatjuk, teszünk rá egy kiskanál tormát, vagy fűszereket, átpirítjuk – ezt szendvicsfeltétként használhatjuk. Ha van otthon zöldség –sárgarépa, zeller, esetleg gomba, azt is felhasználhatjuk az alap készítésekor.

(forrás: Store Insider)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Cikk[252002] galéria
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél