hirdetés
hirdetés

Házi paleotészta

Ez a tészta az alacsony szénhidrát tartalma miatt más diétákban is remekül használható.

hirdetés

Hozzávalók (140 gramm konyhakész tésztához):

  • 120 g kókusztej
  • 1 tojás (65 g kókusztejjel helyettesíthető)
  • 3 gramm só
  • 25 g darált útifűmaghéj

Elkészítés 5 lépésben:

  1. A tejet, a tojást és a sót összeturmixoljuk.
  2. A 25 g útifűmaghéjra ráöntjük a tojásos tejet, majd nagyon gyorsmozdulattal összekeverjük villával.
  3. Azonnal kiöntjük a szilikonos zsírpapírra.
  4. Előmelegített sütőben 160 C-fokon 10 percig sütjük.
  5. A kisült tésztát lehúzzuk a zsírpapírról, feltekerjük, mint a palacsintát, csíkokra vágjuk és szétszedjük.

Tipp: Pizzaalapnak is tökéletes!

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés

Hírlevél regisztráció

hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Élelmiszer-FMCG Hírlevél