hirdetés
hirdetés
hirdetés
2020. szeptember. 29., kedd - Mihály.
hirdetés

Megint segít a séf

A Lidl konyha bemutatja: Megint segít a séf címmel. Az áruházlánc közel 450 000 példányban elérhető szakácskönyvében Széll Tamás, a Lidl séfje sztárvendégei közreműködésével az ételkészítésnek azt az oldalát mutatja meg, ahol a tapasztalat és az állandó újítás lehetősége ötvöződik.

hirdetés

A Lidl Magyarország a hazai gasztrokultúra erősítése, támogatása céljából 2015-ben indította útjára saját szakácskönyvsorozatát. Ebben az évben már az ötödik kötet lát napvilágot a Lidl konyha bemutatja: Megint segít a séf! címmel, amelyben a fogyasztói trendeket, vásárlói igényeket követve a korábbiaknál nagyobb teret szenteltek a vegán és vegetáriánus, a mentes, valamint a gyorsan elkészíthető fogásoknak.

„Szeretnénk minél több, hozzánk betérő vásárló figyelmét felhívni a hazai gasztronómia hihetetlen sokszínű világára, ízletes ételeire, amelyeket odahaza bárki kedvére kipróbálhat. Ebben az évben 70 receptet válogattunk be a hat fejezetre osztott szakácskönyvünkben, és törekedtünk a lehető legszélesebb kínálat megjelenítésére.” – hangsúlyozta Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

A Lidl legújabb szakácskönyvének megszületésében, az előző évekhez hasonlóan, most is a vállalat partnere volt Széll Tamás a Lidl séfje, aki a Lidl áruházakban kapható friss és változatos alapanyagok felhasználásával készítette el a különféle fogásokat. Az idei szakácskönyvön a Lidl séfje hét közismert emberrel dolgozott együtt,  akik egy – egy fejezetet vállalva viszik kulináris kalandozásra a leendő olvasókat. Puskár Péter a vegán, illetve a vegetáriánus ételekről szóló „Hús nélkül” című fejezetet jegyzi. A kisgyermeket nevelő Kiss Ramóna és Lékai Máté a villámgyorsan elkészíthető falatoknak szánt fejezetet, „Mint a villám” címmel állították össze.

A glutén-és laktózmentes recepteket Kiss virág szedte számba a „Csak a mentes” fejezetben, míg Anger Zsolt a húsos ételekből ad ízelítőt a személyes kedvencein keresztül az „Állati jó” részben. Az újragondolt tradicionális fogásokat Gundel Takács Gábor tálalja a „Hagyomány újratöltve” című fejezetben.

Végül, de nem utolsó sorban a Csobot Adél által elkészített „Ünnepek? Tálalva!” összeállításban a karácsonyi, a szilveszteri és a farsangi finomságokról kaphat az olvasó étvágyébresztő áttekintést. A recepteken túl a sztárszerzők személyes történeteit is meg lehet ismerni a könyvből, amelyeket ők osztottak meg az ételek kapcsán a Lidl séfjével a közös sütés-főzés során.

Limitált példányszám

A kötet szerkesztői a recepteket számtalan kiegészítő információval látták el, kezdve attól, hogy hány főre szólnak, illetve mennyi időt igényel az elkészítésük, egészen addig, hogy milyen kategóriába tartozik az adott fogás. Így a könyv olvasói könnyebben eligazodhatnak, hogy az ételek közül melyik tartozik a cukor-, laktóz- és gluténmentes valamint a vegetáriánus kategóriába.Minden fejezet végén megtalálható egy alapanyag oldal is, ahol az adott fejezetre jellemző alapanyagokról dietetikus útmutató is található. Továbbá a fejezetek végén Herczeg Ágnes borszakértő hívja fel a figyelmet ajánlójában azokra a borokra, amelyek tökéletesen passzolnak a receptekhez.

A korábbi évekhez hasonlóan a Lidl Magyarország idén is a leghűségesebb vásárlóinak kíván kedveskedni az új szakácskönyvvel. Ennek megfelelően a kötet kereskedelmi forgalomba nem kerül. Csak limitált példányszámban és a Lidl Magyarország hűségakciója keretében juthatnak hozzá a fogyasztók. Az egyes receptek, illetve a sztárokkal közös főzések pillanatai pedig videó formátumban itt lesznek megtekinthetőek.

(forrás: Store insider)
hirdetés
hirdetés

Nemzetközi FMCG hírek

Ne maradj le a nemzetközi FMCG hírekről és a legfrissebb szakmai újdonságokról. Minden külföldi FMCG - food és non food hír egy helyen, cégekről, üzletről és a környezetről nem csak szakembereknek.

 

hirdetés
ÉRDEKES HÍRED VAN?
KÜLDD EL NEKÜNK!

Az elmúlt években több mint ötszáz üzlet pályázott a díjra, közülük összesen mintegy 200-an kaptak elismerést, és használták "Az Év Boltja" díj logóját, ezzel is szemléltetve vásárlóik számára, hogy saját kategóriájában kiemelkedően magas szolgáltatást nyújtó üzletben vásárolnak.

Hívd fel magadra a figyelmet egy szakmai díjjal, és adj bizonyosságot a vásárlóknak arról, hogy Te gyártod, forgalmazod a kategóriájában legjobb, legízletesebb, leginnovatívabb mentes terméket az országban! Ez a lényege a Mentes-M versenynek!

Rovatoldalunkon bemutatjuk a legfrissebb ALDl-akciókat, termékinnovációkat, kedvezményes ajánlatokat - a kínálat folyamatosan frissül, ne maradj le egyről sem!

hirdetés

2 x 1,5 órás tréningünket HR-szakembereknek, vezetőknek ajánljuk, akiknek feladata, hogy önmagukat is eddzék a változásokra, és tovább is tudják adni ezt a tudást. Oktató: Cser Alexandra, trainer partner. Időpont: október 2. péntek délután

SAVE THE DATE - 2020. október 21. Te mennyire ismered az embert? És hogyan tudsz neki még többet, még több csatornán eladni? Teszi fel a fő kérdéseket a konferencia, melyekre igyekszünk válaszokat találni, garantáltan túllépve a közhelyeken, néhány előadásban a pszichológia segítségével.

Célunk, hogy megtaláljuk a hazai legszebb és legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásokat. Normál nevezési határidő: 10.30. Meghosszabbított nevezési határidő: 11.06.

Jelentkezzetek új versenyünkre, hogy megmutassátok, a CSR-ral valóban lehet jót tenni! Bármilyen Magyarországon tevékenykedő vállalat jelentkezhet. Nevezési határidő: 2020. november 6.

Idén a Nagy Kreatív Hét teljesen biztonságosan, online stream formájában érkezik, ráadásul stúdióminőségben! Érdekli? Akkor ne hagyja ki! Jelentkezzen!

Az Üzlet és Pszichológia/HRPWR.HU, a Kreatív és a Brandfizz bemutatja: a Nagy Employer Branding Napot! - A digitális az új normális? Legyél nyolckarú HR SHIVA 1 nap alatt!